Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren

Werkzaamheden rolpaden

Vanaf volgende week maandag 1 maart zullen er noodzakelijk geachte werkzaamheden plaatsvinden aan de rolpaden in het winkelcentrum. De werkzaamheden aan de rolpaden hebben een doorlooptijd van 2 weken per rolpad. De renovatie van het 1e rolpad vindt plaats in de periode 1 maart tot en met vrijdag 12 maart. Het 2e rolpad zal in de periode maandag 15 maart tot en met vrijdag 26 maart worden gerenoveerd.  

De werkzaamheden vinden dus plaats van 1 maart t/m 26 maart 2021.
 
Tijdens de renovatie zal altijd één rolpad in bedrijf zijn. Het in bedrijf zijnde rolpad zullen we naar beneden laten draaien om met volle winkelwagentjes eenvoudig de parkeergarage te kunnen bereiken. In het tussenliggende weekend op 13 en 14 maart 2021 zullen beide installaties in bedrijf zijn.
 
De toegang vanuit de parkeergarage naar de winkels is gewaarborgd door de vaste trap naast de rolpaden en door mindervaliden kan gebruik worden gemaakt van de personenlift aan het plein. Dit laatste zal middels nog aan te brengen signing aangegeven worden en zal via de online kanalen van Castellum Houten kenbaar worden gemaakt.