Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren

Sla je slag bij de outletshop van Non Stop Fashion in Castellum Houten

Non Stop Fashion komt naar Castellum met een try-out in de voormalige winkelruimte van The Read Shop. Veel bezoekers van Castellum Houten hebben het al gezien: de jongens en meiden van Non Stop Fashion staan te trappelen om de deuren van de tijdelijke outletshop te openen. Eigenaar Bas de Wit: ‘het zijn moeilijke tijden, maar wij houden onze blik gericht op de toekomst. Het is dan ook hartverwarmend om de enthousiaste reacties te horen van voorbijgangers tijdens het inrichten van de winkel. Wij zijn er klaar voor!’ In deze outletshop profiteer je van kortingen vanaf 50% tot wel 70%.

Try-out in Castellum

Bas de Wit heeft een succesvolle Non Stop Fashion in Vleuterweide. Naast deze winkel opende Non Stop Fashion een tweede en tijdelijke outletwinkel in Vleuterweide. Dit bleek een groot succes en vandaar de stap om ook in Castellum te experimenteren met een tijdelijke outletshop. Bij een outlet denk je misschien aan een lege hal met rekken, maar de outletshop in Castellum doet niet onder voor een echte fashionwinkel! Je merkt het verschil pas als je verrast wordt door de enorme kortingen. Hoelang Non Stop Fashion in het winkelcentrum blijft (of gaat verhuizen naar een andere locatie in Castellum) weten we nog niet. Maar wellicht smaakt deze try-out naar meer…

Lokaal ondernemerschap

Non Stop Fashion was klaar voor de opening in januari. Helaas gooide Corona roet in het eten en was het nog niet mogelijk klanten te ontvangen. Dit is een zware dobber voor de lokale ondernemer. Juist daarom voelde iedereen van Non Stop Fashion zich ontzettend gesteund door de positieve reacties. Bas de Wit: ‘super om te horen dat de winkel gewaardeerd wordt, het is goed om te merken dat wij niet alleen de klanten missen, maar de klanten ons ook missen. Bovendien waarderen mensen het dat wij juist in deze tijd nieuwe uitdagingen aangaan’. In deze outletwinkel zie je de bekende Non Stop-gezichten, want het personeel van verschillende Non Stop-winkels gaat aan de slag in de nieuwe outlet. Kun je niet wachten en wil je de lokale ondernemer steunen? Dan kun je de reguliere collectie shoppen via de nieuwe webshop (https://www.nonstopfashion.shop) of gaan windowshoppen! De etalages zijn speciaal ingericht voor de windowshopper en bestellingen kunnen worden doorgegeven via Whatsapp.

Over Non Stop Fashion

Non Stop Fashion is een echt familiebedrijf. Ooit begonnen met één winkel in Breukelen, nu komt met de opening in Castellum het totaal op zeven winkels. Je vindt bij Non Stop Fashion de bekende merken als Opus, Geisha, VeroModa, PME en Vanguard tot onbekende(re) merken als Zizo en No Excess.