Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren

Compleet nieuwe huisstijl Castellum Houten

Winkelcentrum Castellum is al jaren het hart van de wijk. Het winkelcentrum is altijd in ontwikkeling en heeft zin in de toekomst. De oude huisstijl paste niet meer bij Castellum van vandaag. Daarom is het tijd om het winkelcentrum een flinke boost te geven met een compleet nieuwe en eigentijdse huisstijl. We zijn maandag 23 tot vrijdag 27 november druk met de implementatie en vanaf 28 november is de nieuwe huisstijl te bewonderen in het hele winkelcentrum. Afgelopen weekend hebben de bezoekers al een kleine sneakpreview gekregen van het logo tijdens de mondkapjes-actie.

Nieuwe huisstijl

De nieuwe huisstijl is vrolijk en positief. De gele kleur laat de zon schijnen in Castellum. We zijn samen met designbureau JDV opzoek gegaan naar een huisstijl die de vriendelijkheid van Castellum uitdraagt. Daarom hebben we gekozen voor warme en vrolijke kleuren, ronde vormen en handgeschreven lettertypes. Dagelijkse boodschappen doen in Castellum is super eenvoudig en plezierig en er is bovendien nog zoveel meer te doen dan winkelen, zoals mensen ontmoeten om te genieten van lekker eten en drinken. Dat gevoel willen we laten terugkomen in de nieuwe huisstijl.

Navigatie

Om het bezoek aan Castellum nog makkelijker te maken zijn we ook aan de slag gegaan met de navigatie. Zo is het voor iedereen duidelijk waar je moet zijn. Zowel voor het auto- fiets- als voetgangersverkeer onderweg naar Castellum, als in het winkelcentrum. De navigatie is uiteraard ook in de nieuwe huisstijl uitgevoerd en geeft het winkelcentrum meteen een nieuwe zonnige uitstraling. Komende periode zijn wij achter de schermen druk bezig met het uitwerken van nog veel meer mooie ideeën en verbeteringen om het winkelcentrum sterker en aantrekkelijk te maken. Wordt vervolg dus!

Onderdeel van een groter plan

Voor de vaste bezoekers van het winkelcentrum is het vast niet onopgemerkt gebleven dat er een hoop aan de gang is. Zo hebben we recent HEMA én Kruidvat mogen verwelkomen. Afgelopen weekend heeft er een enthousiast team mondkapjes uitgedeeld met ons nieuwe logo erop en zullen we in december ook paraplu’s uitdelen in onze prachtige huisstijl. Wel zo fijn om droog te staan als je even moet wachten voordat je een winkel in kan in verband met de corona-regels!