Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren

Benefietconcert en - film voor Oekraïne! #hArtforUkraine

 

Cultuurnacht Houten en Aan de Slinger slaan de handen in elkaar om zaterdag 26 maart een benefietconcert en -film te organiseren voor de Oekraïne. Hiermee sluiten we aan bij de actie #hArtforUkraine. Een landelijke actie om onze solidariteit te tonen en om medeleven en steun te betuigen aan de inwoners van Oekraïne. Dit jaar geen Cultuurnacht op 26 maart maar een mooie muzikale avond helemaal in het teken van #hArtforUkraine. Burgemeester Gilbert Isabella opent de avond. De complete opbrengst van de tickets en de bar is bestemd voor Giro 555. 

Theaterzaal Benefietconcert
Een mooie mix van muzikale talenten uit Houten en omgeving werken graag mee aan het Benefietconcert voor Oekraïne. Zaterdag 26 maart in de Theaterzaal om 20.15 uur: Amber Roots, de beste party coverband van Nederland, onder leiding van trompettist Diederik Ruisch en gastoptredens van Meike van der Veer en Conchita en anderen.

Tickets: www.aandeslinger.nl/programma/benefietconcert-voor-oekraine

Kleine Zaal Benefietfilm
In de Kleine Zaal draait de oorlogsfilm 'Donbass'; van de Oekraïne regisseur Sergei Loznitsa om 20.30 uur.

Tickets: www.aandeslinger.nl/programma/benefietfilm-donbass

Ticket- en baropbrengst voor Giro 555
Met de hulp van onze bezoekers kunnen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de inwoners van Oekraïne! Er zijn verschillende tickets te koop voor zowel het benefietconcert in de Theaterzaal als voor de filmvertoning in de Kleine Zaal: Koper € 5,-, Brons € 15,-, Zilver € 25,-, Goud € 50,- en Diamant € 100,-. De complete opbrengst van de tickets en de horeca is bestemd voor Giro 555.

De tickets zijn te koop via www.aandeslinger.nl, info@aandeslinger.nl en via de telefonische kassa van Aan de Slinger 030 - 63 51 024.

De avond is ook live te volgen via Omroep Houten. Graag tot zaterdag 26 maart.

Voor meer informatie: www.cultuurnachthouten.nl of www.aandeslinger.nl