Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
Samen met de winkeliers doen we er in deze tijd alles aan om het winkelen zo veilig en gezellig mogelijk te laten verlopen! Natuurlijk ligt hier voor onze bezoekers ook een rol weggelegd; 1,5 meter afstand houden is hier een voorbeeld van. Daarnaast wordt vanuit het RIVM geadviseerd een mondkapje te dragen. Daarom hebben wij speciale Castellum Houten mondkapjes laten ontwikkelen!
Op donderdag 24 september is het zover… Dan opent HEMA Houten Castellum voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum! Op een oppervlakte van 767 m2 is een uitgebreid assortiment te vinden. Het is afgestemd op de bewoners van Castellum en omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld grote afdelingen baby-, kinder- en damesmode en seizoensartikelen die vaak wisselen.
2 van 2