Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
Om de drukte in het winkelcentrum in aanloop naar Kerst te kunnen reguleren, zijn er extra maatregelen genomen.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Winkelcentrum Castellum is al jaren het hart van de wijk. Het winkelcentrum is altijd in ontwikkeling en heeft zin in de toekomst. De oude huisstijl paste niet meer bij Castellum van vandaag. Daarom is het tijd om het winkelcentrum een flinke boost te geven met een compleet nieuwe en eigentijdse huisstijl. We zijn maandag 23 tot vrijdag 27 november druk met de implementatie en vanaf 28 november is de nieuwe huisstijl te bewonderen in het hele winkelcentrum. Afgelopen weekend hebben de bezoekers al een kleine sneakpreview gekregen van het logo tijdens de mondkapjes-actie.
Samen met de winkeliers doen we er in deze tijd alles aan om het winkelen zo veilig en gezellig mogelijk te laten verlopen! Natuurlijk ligt hier voor onze bezoekers ook een rol weggelegd; 1,5 meter afstand houden is hier een voorbeeld van. Daarnaast wordt vanuit het RIVM geadviseerd een mondkapje te dragen. Daarom hebben wij speciale Castellum Houten mondkapjes laten ontwikkelen!
Op donderdag 24 september is het zover… Dan opent HEMA Houten Castellum voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum! Op een oppervlakte van 767 m2 is een uitgebreid assortiment te vinden. Het is afgestemd op de bewoners van Castellum en omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld grote afdelingen baby-, kinder- en damesmode en seizoensartikelen die vaak wisselen.
2 van 2