Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
Doe mee met de Pasen kleuractie van Tante Truus Pannenkoeken en maak kans op twee zelf-bak-boxen!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Castellum Houten.
Van maandag 1 maart t/m vrijdag 26 maart zullen er noodzakelijk geachte werkzaamheden plaatsvinden aan de rolpaden in het winkelcentrum.
Non Stop Fashion komt naar Castellum met een try-out in de voormalige winkelruimte van The Read Shop. Veel bezoekers van Castellum Houten hebben het al gezien: de jongens en meiden van Non Stop Fashion staan te trappelen om de deuren van de tijdelijke outletshop te openen. Eigenaar Bas de Wit: ‘het zijn moeilijke tijden, maar wij houden onze blik gericht op de toekomst. Het is dan ook hartverwarmend om de enthousiaste reacties te horen van voorbijgangers tijdens het inrichten van de winkel. Wij zijn er klaar voor!’ In deze outletshop profiteer je van kortingen vanaf 50% tot wel 70%.
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. In dit bericht vind je een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Castellum Houten.
Om de drukte in het winkelcentrum in aanloop naar Kerst te kunnen reguleren, zijn er extra maatregelen genomen.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Winkelcentrum Castellum is al jaren het hart van de wijk. Het winkelcentrum is altijd in ontwikkeling en heeft zin in de toekomst. De oude huisstijl paste niet meer bij Castellum van vandaag. Daarom is het tijd om het winkelcentrum een flinke boost te geven met een compleet nieuwe en eigentijdse huisstijl. We zijn maandag 23 tot vrijdag 27 november druk met de implementatie en vanaf 28 november is de nieuwe huisstijl te bewonderen in het hele winkelcentrum. Afgelopen weekend hebben de bezoekers al een kleine sneakpreview gekregen van het logo tijdens de mondkapjes-actie.
Samen met de winkeliers doen we er in deze tijd alles aan om het winkelen zo veilig en gezellig mogelijk te laten verlopen! Natuurlijk ligt hier voor onze bezoekers ook een rol weggelegd; 1,5 meter afstand houden is hier een voorbeeld van. Daarnaast wordt vanuit het RIVM geadviseerd een mondkapje te dragen. Daarom hebben wij speciale Castellum Houten mondkapjes laten ontwikkelen!
Op donderdag 24 september is het zover… Dan opent HEMA Houten Castellum voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum! Op een oppervlakte van 767 m2 is een uitgebreid assortiment te vinden. Het is afgestemd op de bewoners van Castellum en omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld grote afdelingen baby-, kinder- en damesmode en seizoensartikelen die vaak wisselen.