Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
Beste bezoeker,

Afgelopen zaterdag is er voor zowel u als bezoeker als voor onze ondernemers een meer dan vervelende situatie ontstaan in het winkelcentrum. Door vandalisme van lokale hangjeugd (waaronder inbraak in de laagspanningsruimte) werd de parkeergarage uit veiligheidsoverwegingen automatisch afgesloten en is het voor langere tijd niet mogelijk geweest de parkeergarage te betreden. Lees verder.
Van maandag 24 oktober t/m vrijdag 18 november vinden er werkzaamheden plaats in de parkeergarage. In de tussentijd blijft de garage gewoon toegankelijk.
Cultuurnacht Houten en Aan de Slinger slaan de handen in elkaar om zaterdag 26 maart een
benefietconcert en -film te organiseren voor de Oekraïne. Hiermee sluiten zij aan bij de
actie #hArtforUkraine.
Een stapje in de goede richting; vanaf morgen mogen de winkeliers die behoren tot de “niet-essentiële” sector weer bezoek ontvangen, zonder afspraak! Ook de contactberoepen staan vanaf morgen weer voor je klaar.
UPDATE - Vanaf zaterdag 15 januari zijn de winkels weer geopend voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Castellum Houten doen hier uiteraard enthousiast aan mee! De winkels die tot de essentiële sector behoren zijn regulier geopend. Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Castellum.
Doe mee met de Pasen kleuractie van Tante Truus Pannenkoeken en maak kans op twee zelf-bak-boxen!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Castellum Houten.
Van maandag 1 maart t/m vrijdag 26 maart zullen er noodzakelijk geachte werkzaamheden plaatsvinden aan de rolpaden in het winkelcentrum.
Non Stop Fashion komt naar Castellum met een try-out in de voormalige winkelruimte van The Read Shop. Veel bezoekers van Castellum Houten hebben het al gezien: de jongens en meiden van Non Stop Fashion staan te trappelen om de deuren van de tijdelijke outletshop te openen. Eigenaar Bas de Wit: ‘het zijn moeilijke tijden, maar wij houden onze blik gericht op de toekomst. Het is dan ook hartverwarmend om de enthousiaste reacties te horen van voorbijgangers tijdens het inrichten van de winkel. Wij zijn er klaar voor!’ In deze outletshop profiteer je van kortingen vanaf 50% tot wel 70%.
Om de drukte in het winkelcentrum in aanloop naar Kerst te kunnen reguleren, zijn er extra maatregelen genomen.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Winkelcentrum Castellum is al jaren het hart van de wijk. Het winkelcentrum is altijd in ontwikkeling en heeft zin in de toekomst. De oude huisstijl paste niet meer bij Castellum van vandaag. Daarom is het tijd om het winkelcentrum een flinke boost te geven met een compleet nieuwe en eigentijdse huisstijl. We zijn maandag 23 tot vrijdag 27 november druk met de implementatie en vanaf 28 november is de nieuwe huisstijl te bewonderen in het hele winkelcentrum. Afgelopen weekend hebben de bezoekers al een kleine sneakpreview gekregen van het logo tijdens de mondkapjes-actie.
1 van 2