Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
Naast de plannen voor de herinrichting van het Piazza plein, wordt er binnen het winkelcentrum ook gebouwd aan de toekomst. Op dit moment wordt de hal compleet gerenoveerd en worden de komende week gloednieuwe rolpaden geplaatst! Goed nieuws wat ons betreft. De plaatsing van de nieuwe rolpaden is echter een flinke klus, dus achter de schermen zijn wij al geruime tijd bezig om alles in goede banen te kunnen leiden. Lees verder.
De herinrichting van plein Piazza in Castellum Houten heeft unanieme steun ontvangen van de gemeenteraad van Houten. Piazza krijgt een groene metamorfose, wordt ontsteend en krijgt meer en duidelijkere fietsparkeerplekken!
Om de komende periode meer zekerheid in te bouwen (mede ook tijdens de drukke feestdagen) over het functioneren van de huidige rolpaden (tot de nieuwe operationeel zijn) is er besloten om tussentijds onderdelen te gaan vervangen. De werkzaamheden starten a.s. maandag 13 november 2023 en zullen maximaal 3 tot 4 dagen in beslag gaan nemen. Het rolpad waar niet aan wordt gewerkt, blijft beschikbaar. Vervolgens wordt er op maandag 20 november 2023 gestart met het tweede rolpad. Ook deze werkzaamheden nemen maximaal 3 tot 4 dagen in beslag. Ook hierbij blijft het andere rolpad beschikbaar.
Beste bezoeker,

Afgelopen zaterdag is er voor zowel u als bezoeker als voor onze ondernemers een meer dan vervelende situatie ontstaan in het winkelcentrum. Door vandalisme van lokale hangjeugd (waaronder inbraak in de laagspanningsruimte) werd de parkeergarage uit veiligheidsoverwegingen automatisch afgesloten en is het voor langere tijd niet mogelijk geweest de parkeergarage te betreden. Lees verder.
Van maandag 24 oktober t/m vrijdag 18 november vinden er werkzaamheden plaats in de parkeergarage. In de tussentijd blijft de garage gewoon toegankelijk.
Cultuurnacht Houten en Aan de Slinger slaan de handen in elkaar om zaterdag 26 maart een
benefietconcert en -film te organiseren voor de Oekraïne. Hiermee sluiten zij aan bij de
actie #hArtforUkraine.
Een stapje in de goede richting; vanaf morgen mogen de winkeliers die behoren tot de “niet-essentiële” sector weer bezoek ontvangen, zonder afspraak! Ook de contactberoepen staan vanaf morgen weer voor je klaar.
UPDATE - Vanaf zaterdag 15 januari zijn de winkels weer geopend voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Castellum Houten doen hier uiteraard enthousiast aan mee! De winkels die tot de essentiële sector behoren zijn regulier geopend. Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Castellum.
Doe mee met de Pasen kleuractie van Tante Truus Pannenkoeken en maak kans op twee zelf-bak-boxen!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Castellum Houten.
Van maandag 1 maart t/m vrijdag 26 maart zullen er noodzakelijk geachte werkzaamheden plaatsvinden aan de rolpaden in het winkelcentrum.
Non Stop Fashion komt naar Castellum met een try-out in de voormalige winkelruimte van The Read Shop. Veel bezoekers van Castellum Houten hebben het al gezien: de jongens en meiden van Non Stop Fashion staan te trappelen om de deuren van de tijdelijke outletshop te openen. Eigenaar Bas de Wit: ‘het zijn moeilijke tijden, maar wij houden onze blik gericht op de toekomst. Het is dan ook hartverwarmend om de enthousiaste reacties te horen van voorbijgangers tijdens het inrichten van de winkel. Wij zijn er klaar voor!’ In deze outletshop profiteer je van kortingen vanaf 50% tot wel 70%.
1 van 2