Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
De pieten houden de kinderen zoet, terwijl mama of papa boodschappen doet! Het huis van Sinterklaas is dit jaar wederom te vinden bij Tante Truus Kitchen! Lees snel verder...
Op zaterdag 29 oktober gaan we tussen 12.00 - 16.00 uur griezelen in Castellum Houten! De dag staat in het teken van verschillende, angstaanjagende activiteiten...
Zaterdag 10 september vindt Proef Castellum weer plaats in het winkelcentrum! Geniet tijdens dit sfeervolle food festival van heerlijke hapjes en drankjes van onze lokale ondernemers, live muziek en activiteiten voor de kids!
Schaatsen in de zomer? In Winkelcentrum Castellum kan het! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring; schaatsen midden in de zomer!
Vaderdag staat voor de deur! Om dit te vieren wordt er in het winkelcentrum op zaterdag 18 juni een uitdagend vaderdag parcours uitgezet!
Op woensdag 8 juni vieren wij van 12.00 - 16.00 uur de Nationale Buitenspeeldag in Winkelcentrum Castellum!
De maanden juni en juli staan in het teken van sport & spel in Winkelcentrum Castellum! Zo vieren wij de Nationale Buitenspeeldag, trotseer je samen met je vader het spectaculaire vaderdag parcours én gaan we midden in de zomer schaatsen!
Ter ere van Moederdag verrassen wij op zondag 8 mei verschillende moeders met een serenade aan huis! Wil jij jouw moeder dit jaar graag extra in het zonnetje zetten? Dan is dit je kans! Lees snel verder.
Help jij mee het 2,5 meter hoge paasei te versieren? Kom langs, laat je creativiteit de vrije loop en draag je steentje bij aan dit unieke kunstwerk!

De Castellum paashaas is op 16 april ook aanwezig voor een gezellige 'meet & greet'. Lees snel verder voor meer informatie.
Op zaterdag 12 februari vieren wij van 11.00 - 15.00 uur de liefde in Winkelcentrum Castellum! Neem een liefdevolle boodschap op in de officiële All You Need Is Love Caravan, laat je inspireren door onze haar en make-up artiesten en doe mee aan de kinderworkshop "make-uppen"!
De decembermaand is van start gegaan en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Om helemaal in de stemming te komen, ben je in Winkelcentrum Castellum aan het juiste adres. In de weken voor de Kerstdagen vinden er verschillende gezellige activiteiten plaats in het centrum.
Op zaterdag 20 november brengt Sinterklaas van 13.30 - 14.30 uur een bezoek aan Castellum Houten!
2 van 3