Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
De mobiele Valentijn spelshow is dé leukste spelshow om de dag van de liefde mee te vieren! Op het ene moment ben je druk aan het winkelen en op het volgende moment strijd je mee tijdens het spellen der liefde!
Dit weekend last-minute op stap voor alle kerstinkopen? Onze kersthostessen delen a.s. zaterdag 24 december tussen 11.00 - 15.00 uur prachtige cadeautasjes uit!
Zaterdag 17 december staat de Kinderkerstmarkt Castellum op het programma. Iedereen is van 12.00 - 16.00 uur van harte welkom om de gezellige kerstsfeer te proeven!
Op zaterdag 19 november brengen de Sint en de pieten weer een bezoek aan Castellum Houten! De exacte aankomsttijd is nog even ongewis... Zodra wij de tijd door hebben gekregen van de Goedheiligman, laten we dit natuurlijk direct weten!
De pieten houden de kinderen zoet, terwijl mama of papa boodschappen doet! Het huis van Sinterklaas is dit jaar wederom te vinden bij Tante Truus Kitchen! Lees snel verder...
Op zaterdag 29 oktober gaan we tussen 12.00 - 16.00 uur griezelen in Castellum Houten! De dag staat in het teken van verschillende, angstaanjagende activiteiten...
Zaterdag 10 september vindt Proef Castellum weer plaats in het winkelcentrum! Geniet tijdens dit sfeervolle food festival van heerlijke hapjes en drankjes van onze lokale ondernemers, live muziek en activiteiten voor de kids!
Schaatsen in de zomer? In Winkelcentrum Castellum kan het! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring; schaatsen midden in de zomer!
Vaderdag staat voor de deur! Om dit te vieren wordt er in het winkelcentrum op zaterdag 18 juni een uitdagend vaderdag parcours uitgezet!
Op woensdag 8 juni vieren wij van 12.00 - 16.00 uur de Nationale Buitenspeeldag in Winkelcentrum Castellum!
De maanden juni en juli staan in het teken van sport & spel in Winkelcentrum Castellum! Zo vieren wij de Nationale Buitenspeeldag, trotseer je samen met je vader het spectaculaire vaderdag parcours én gaan we midden in de zomer schaatsen!
Ter ere van Moederdag verrassen wij op zondag 8 mei verschillende moeders met een serenade aan huis! Wil jij jouw moeder dit jaar graag extra in het zonnetje zetten? Dan is dit je kans! Lees snel verder.
1 van 2