Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
De maanden juni en juli staan in het teken van sport & spel in Winkelcentrum Castellum! Zo vieren wij de Nationale Buitenspeeldag, trotseer je samen met je vader het spectaculaire vaderdag parcours én gaan we midden in de zomer schaatsen!
Ter ere van Moederdag verrassen wij op zondag 8 mei verschillende moeders met een serenade aan huis! Wil jij jouw moeder dit jaar graag extra in het zonnetje zetten? Dan is dit je kans! Lees snel verder.
Help jij mee het 2,5 meter hoge paasei te versieren? Kom langs, laat je creativiteit de vrije loop en draag je steentje bij aan dit unieke kunstwerk!

De Castellum paashaas is op 16 april ook aanwezig voor een gezellige 'meet & greet'. Lees snel verder voor meer informatie.
Op zaterdag 12 februari vieren wij van 11.00 - 15.00 uur de liefde in Winkelcentrum Castellum! Neem een liefdevolle boodschap op in de officiële All You Need Is Love Caravan, laat je inspireren door onze haar en make-up artiesten en doe mee aan de kinderworkshop "make-uppen"!
De decembermaand is van start gegaan en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Om helemaal in de stemming te komen, ben je in Winkelcentrum Castellum aan het juiste adres. In de weken voor de Kerstdagen vinden er verschillende gezellige activiteiten plaats in het centrum.
Op zaterdag 20 november brengt Sinterklaas van 13.30 - 14.30 uur een bezoek aan Castellum Houten!
Van 13 november t/m 27 november is het Sinterklaashuis te vinden in Castellum Houten. Op zaterdag 13, 20 & 27 november vinden er tussen 12.00 - 17.00 uur verschillende activiteiten plaats.
Op zaterdag 30 oktober van 12.00 - 16.00 uur vieren wij Halloween in Castellum Houten! De dag staat in het teken van verschillende, angstaanjagende activiteiten...
Castellum Houten bestaat dit jaar 10 jaar en dit jubileum vieren we o.a. met een extra grote editie van Proef Castellum! Op zaterdag 25 september van 16.00 – 20.00 uur is iedereen van harte welkom om tijdens dit sfeervolle evenement te genieten van lekkere hapjes & drankjes van onze lokale ondernemers, live muziek en diverse kinderactiviteiten. In de periode van 17 augustus tot 24 september spaar je voor GRATIS toegang!
De pieten houden de kinderen zoet, terwijl mama of papa boodschappen doet! Het huis van Sinterklaas is dit jaar bij ons te vinden in het winkelcentrum. Alle kids zijn hier van harte welkom, zodat papa en mama rustig boodschappen kunnen doen! Het Sinterklaashuis is iedere woensdag van 13.00 - 17.00 uur en iedere zaterdag 10.00 - 17.00 uur geopend in de periode van 18 november tot 2 december.