Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Eerste 2 uur gratis parkeren
Op zaterdag 25 november brengen Sint en de Pieten weer een bezoek aan ons winkelcentrum! De geschatte aankomsttijd is 11.15 uur, maar je weet natuurlijk maar nooit hoe het kan lopen...
De pieten houden de kinderen zoet, terwijl mama of papa boodschappen doet! Het huis van Sinterklaas is dit jaar wederom te vinden bij Tante Truus Kitchen! Lees snel verder...
Op zaterdag 28 oktober gaan we tussen 12.00 – 17.00 uur griezelen in Castellum Houten! De dag staat in het teken van verschillende angstaanjagende activiteiten…
Op zaterdag 23 september vindt tussen 16.00 - 20.00 uur Proef Castellum weer plaats in Castellum Houten! Geniet tijdens deze derde editie van dit sfeervolle food festival van heerlijke hapjes en drankjes van onze lokale ondernemers, live muziek en activiteiten voor de kids!
Daag jouw vader uit in de 3D race simulator! Met 2 seats naast elkaar ga je op 1 groot scherm de uitdaging aan tegen elkaar; doe mee en ontdek wie de racekampioen is van het gezin!
Spring een gat in de lucht! Op woensdag 14 juni vieren wij de Nationale Buitenspeeldag in Castellum Houten! Het winkelcentrum staat vol met springkussens en ook de meterslange stormbaan is weer aanwezig!
Ter ere van Moederdag staat het Rad van Fortuin op zaterdag 13 mei in Castellum Houten!
Het paasweekend staat voor de deur! Om dit te vieren, worden er op zaterdag 8 april allemaal schattige paashazen verstopt in het winkelcentrum!
De mobiele Valentijn spelshow is dé leukste spelshow om de dag van de liefde mee te vieren! Op het ene moment ben je druk aan het winkelen en op het volgende moment strijd je mee tijdens het spellen der liefde!
Dit weekend last-minute op stap voor alle kerstinkopen? Onze kersthostessen delen a.s. zaterdag 24 december tussen 11.00 - 15.00 uur prachtige cadeautasjes uit!
Zaterdag 17 december staat de Kinderkerstmarkt Castellum op het programma. Iedereen is van 12.00 - 16.00 uur van harte welkom om de gezellige kerstsfeer te proeven!
Op zaterdag 19 november brengen de Sint en de pieten weer een bezoek aan Castellum Houten! De exacte aankomsttijd is nog even ongewis... Zodra wij de tijd door hebben gekregen van de Goedheiligman, laten we dit natuurlijk direct weten!
1 van 3